Bent u een zorgverlener in de eerstelijn en op zoek naar meer ruimte voor uw praktijk? Wilt u samen met collega zorgverleners een gezondheidscentrum ontwikkelen? En overweegt u te huren in plaats van de kopen? Dan bent u bij MZV aan het goede adres.

Hoe helpt MZV u?

De kracht van MZV zit hem in het realiseren van zorglocaties, waarvan u huurder wordt. Twijfelt u nog over kopen of huren? Dan helpt MZV u door uw wensen en eisen in beeld te brengen. We onderzoeken de mogelijkheden om deze te realiseren en brengen het financiële plaatje voor u in kaart, inclusief risico’s en kosten. Onze huisvestingsscan is hierbij een goed hulpmiddel.  Besluit u dat u wél graag een nieuw pand wil en dat u dit wil huren? Dan zorgt MZV ervoor dat alle partijen die hiervoor nodig zijn bij elkaar komen. MZV zorgt ervoor dat het hele traject gefinancierd en uitgevoerd wordt, zodat uw wensen gerealiseerd worden.  U hoeft straks alleen de sleutel nog in de praktijk van uw dromen te steken!

Wilt u meer duidelijkheid over de haalbaarheid en financieringsmogelijkheden van uw plan? Of  heeft u een voorstel waar u graag een second opinion op wilt hebben?

Vraag dan vrijblijvend onze huisvestingsscan aan of bel ons!