Gemeenten en woningcorporaties ontwikkelen steeds vaker multifunctionele accommodaties, waarbij wonen, zorg en andere maatschappelijke functies worden gecombineerd.  Het ontwikkelen van dergelijke gebouwen vraagt om een hele andere benadering dan bij monofunctionele gebouwen gebruikelijk is. Met zijn ruime ervaring, uitgebreide netwerk en gedegen kennis van de specifieke vraagstukken in dit type bouw, is MZV een waardevolle partner voor gemeenten, woningcorporaties en andere publieke organisaties.

MZV helpt bij het realiseren van betaalbare huisvesting voor verschillende doelen in een toekomstbestendig en duurzaam gebouw. Want naast advies en mogelijkheden voor financiering kunnen wij ook het complete plan ontwikkelen. Hierbij nemen we alle aanloopkosten van de projectontwikkeling voor onze rekening. Als organisatie loopt u geen enkel financieel risico en heeft u al in een heel vroeg stadium duidelijkheid over de toekomstige huurprijzen in het nieuwe pand.

Wilt u ook weten wat de praktische en financiële haalbaarheid is van uw plan? Of heeft u reeds een voorstel waar u graag een second opinion op wilt? 

Vraag de huisvestingsscan aan of bel ons!