Voor het financieren van de ontwikkeling van een nieuwe locatie bieden wij verschillende mogelijkheden. Financieren is maatwerk en dat geldt zeker bij participatie in een gezondheidscentrum of multifunctioneel centrum. Wij hebben een aantal eenvoudige financiële concepten ontwikkeld waarmee wij het mogelijk maken om tegen een scherpe prijs praktijkruimte te kunnen huren, die met een gemiddelde huurprijs vaak lager is dan het marktgemiddelde. Dit kunnen wij realiseren door samen te werken met een aantal vaste partners voor de realisatie van het nieuwe centrum. MVZ neemt hierbij de initiële aanloopkosten voor haar rekening. Zo loopt u zelf geen enkel financieel risico.

Voor de financiering van het nieuwe pand werken wij samen met een aantal gerenommeerde investeringsfondsen, die net als wij een lange termijn focus hanteren en een hart voor de zorg hebben. Wij spreken de taal van de eerstelijnsprofessionals, publieke organisaties én investeerders en begrijpen hun wensen en keuzes. Door zorgverleners, maatschappelijk vastgoed en financiële middelen bij elkaar te brengen realiseren wij betaalbare huisvesting in een toekomstbestendig gebouw.

Wilt u ook weten wat de toekomstige huurprijs is van uw nieuwe praktijkruimte? Of heeft u een voorstel van een van onze concullega’s wat u wilt laten toetsen? Vraag dan vrijblijvend onze huisvestingsscan aan!