Zodra het eenmaal duidelijk is hoe uw gezondheidscentrum wordt gefinancierd, wilt u natuurlijk zo snel mogelijk aan de slag met de planvorming. Naast financiering kunnen wij ook het complete plan voor u ontwikkelen. Dit doen wij samen met een aantal vaste partners met ruime ervaring in dit segment op het gebied van architectuur, bouwmanagement en projectmanagement. Zo brengen wij plannen snel tot uitvoering en houden wij de kosten laag.

Onze aanpak

Kenmerkend voor onze aanpak is dat u een vaste contactpersoon heeft die u tijdens het gehele proces van initiatief tot aan realisatie begeleidt en ontzorgt. U wordt stap voor stap meegenomen door het proces en er wordt zoveel mogelijk werk uit handen genomen. Zo blijft u betrokken bij de ontwikkeling en behoudt u inspraak, zonder dat u er een dagtaak bij hebt. Ook bieden wij de mogelijkheid voor rondleidingen bij onze projecten. U en uw team krijgen hierdoor al in een vroeg stadium een duidelijk beeld van het eindresultaat.

Als laatste werken wij altijd met vaste contracten die zijn getoetst door de LHV. Zo weet u zeker dat u achteraf niet voor verassingen komt te staan.